Telefonliste/nabohjæp

På generalforsamling i Grundejerforeningen Nedersøparken den 12. marts 2013 blev det foreslået, at beboerne i Nedersøparken får en telefonliste over beboerne, således vi har mulighed for at kontakte hinanden i tilfældet af, at vi ser noget mistænkeligt ved hinandens huse.

Det er naturligvis frivilligt at deltage på telefonlisten. Telefonlisten vil ikke blive offentliggjort på hjemmesiden, men vil blive sendt til beboerne. Så kan de enkelte husstande hænge listen på opslagstavlen eller ligge telefonnumrene ind på mobiltelefonen, så det er let at få fat på hinanden.

Ønsker man ikke at have eget telefonnummer på listen, så opfordrer bestyrelsen til, at man i det mindste udveksler telefonnumre med sine nærmeste 5-6 naboer, så alle har mulighed for at yde og nyde nabohjælp.

Ønsker husstanden at deltage på listen, så bedes I sende husnummer, navn(e) og telefonnummer/telefonnumre til nimaj98@hotmail.com senest fredag den 12. april 2013, så vil jeg oprette en telefonliste og distribuere den til samtlige husstande.

God påske

Med venlig hilsen
Linda Saaugaard Hansen, nummer 27, sekretær i Grundejerforeningen Nedersøparken

Comments are closed.